Om webbplatsen | Status: Ej inloggad
  TULL-KUST, förbundet för anställda i Tullverket och Kustbevakningen   

Startsidan
Nyhetsarkiv
Tullrådet
Kustrådet

A-kassa
Avtalsrörelsen
Chefsnätverket
Försäkringar
Kongress 2015
Lagar & Avtal
Lokalavdelningar
Länkar
Medlemsansökan
Medlemsavgifter
Medlemsförmåner
NTO
Pension
RALS/löneavtal
Stadgar
Studier
Verksamhets-
berättelse


FolksamHär är du: TULL-KUST » Prenumerera på NYHETSFLASH från TULL-KUSTSenast uppdaterad: 2011-02-26, kl. 20:30

VAD ÄR NYHETSFLASH FRÅN TULL-KUST?
Med en prenumeration på vår NYHETSFLASH får du information om viktiga nyheter från TULL-KUST direkt till din e-postadress. Tjänsten är öppen för alla och kräver inte medlemsskap i TULL-KUST. Observera dock att vissa av våra nyheter kan ligga under TULL-KUST PLUS och därför kräver medlemsskap i TULL-KUST.

VÄLJ NYHETSFLASHKATEGORI TULL, KUST eller ALLT
Du bestämmer själv om du vill prenumerera på kategorin TULL - allmän information samt information för anställda i Tullverket, kategorin KUST - allmän information samt information för anställda i Kustbevakningen eller kategorin ALLT, vilket innebär allmän information inkl. kategorierna TULL och KUST.

VAD KOSTAR DET?
Vi har valt att skicka våra nyhetsflashar som e-post och inte som SMS eftersom många idag även har tillgång till sin e-post via sin mobiltelefon. På detta sätt kan vi, till skillnad mot de flesta SMS-tjänster, erbjuda tjänsten helt gratis.

HUR GÅR REGISTRERINGEN TILL?
Du anger ditt för- och efternamn samt din e-postadress i nedanstående fält. Därefter klickar du på Skicka-knappen. Omgående skickas då ett e-postmeddelande till dig från vårt NYHETSFLASH-system. För att din registrering ska träda i kraft krävs att du bekräftar din beställning genom att klicka på länken i e-postmeddelandet. Om du inte gör detta kommer du inte att få någon NYHETSFLASH.

HUR OFTA SKICKAS EN NYHETSFLASH?
Vi kommer enbart att skicka ut en NYHETSFLASH när något extra finns att informera om. Det innebär att du inte dagligen kommer att få en NYHETSFLASH, knappast ens en gång i veckan men när vi har något utöver det vanliga, då skickar vi en NYHETSFLASH. Vår målsättning är att du snabbt ska få reda på det som är riktigt viktigt, men slippa störas av det mindre väsentliga.

ÄNDRA ELLER AVSLUTA PRENUMERATION
I varje utskickad NYHETSFLASH finns en länk till vår registreringssida där du kan ändra kategori för din prenumeration eller välja att avsluta din prenumeration. Du kan även gå till registreringssidan här.

STARTA PRENUMERATION

ANVÄNDARVILLKOR
TULL-KUST lagrar och behandlar dina personuppgifter, d.v.s. förnamn, efternamn samt e-postadress, enbart i syfte att kunna tillhandahålla och administrera tjänsten NYHETSFLASH. Genom att registrera ditt för- och efternamn samt din e-postadress samt bekräfta registreringen i utskickat e-postmeddelande samtycker du till att TULL-KUST behandlar dina personuppgifter. Dina personuppgifter används enbart för administration av denna tjänst.Förbundet

TULL-KUST
Besök: Västerlånggatan 54, 1 tr.
Post: Box 1220 | 111 82 STOCKHOLM
Telefon: 08-405 0540
Telefax: 08-24 71 46
E-post: info@tullkust.se

Organisationsnummer: 802003-5898

Kanslipersonal

Kanslichef:
Ombudsman:
Ekonomi/adm:
 Åsa Gunnheden
Mats-Owe Johansson
Sara Einarsson
 08-405 0066
08-405 0538
08-405 0540
 

Ansvarig utgivare: Johan Lindgren
070-645 4432

Webbredaktör: Björn Roos
070-645 4457
Upphovsrätt

Återgivning av texter på hemsidan är tillåten under förutsättning att källan anges. De fotografier och övriga bilder som finns på webbplatsen får inte användas utan tillstånd. Kontakta alltid TULL-KUST, 08-405 05 40 vid tveksamhet.
Copyright © TULL-KUST 2017. All rights reserved.