Om webbplatsen | Status: Ej inloggad
  TULL-KUST, förbundet för anställda i Tullverket och Kustbevakningen   

Startsidan
Nyhetsarkiv
Tullrådet
Kustrådet

A-kassa
Avtalsrörelsen
Chefsnätverket
Försäkringar
Kongress 2015
Lagar & Avtal
Lokalavdelningar
Länkar
Medlemsansökan
Medlemsavgifter
Medlemsförmåner
NTO
Pension
RALS/löneavtal
Stadgar
Studier
Verksamhets-
berättelse


FolksamHär är du: TULL-KUST » Nyhetsarkiv2017 » Viktigt - TULL-KUST byter till ett nytt...
Viktigt - TULL-KUST byter till ett nytt medlemsregister

Publicerad: 2017-09-16, kl. 08:00

TULL-KUST byter nu till ett nytt medlemsregister. I och med detta har ett par förändringar genomförts. Bland annat har fakturorna fått ett nytt utseende.

Vi ber er att ha överseende med eventuella fel som kan uppstå och att ni hör av er till kansliet om ni fått en felaktig faktura eller om ni undrar över något annat.

I samband med att vi driftsatte det nya registret hade vi en förhoppning om att problematiken kring löneavdragen för medlemsavgiften via Danske Bank, för våra medlemmar inom Kustbevakningen, skulle vara löst. Tyvärr har vi inte fått detta klart och vi vet fortfarande inte när eller ens om vi får igång löneavdragen.

För att komma i fas så kommer det under vecka 38 att skickas ut ”vanliga” fakturor för plusgiroinbetalning av september månads medlemsavgift för samtliga som fortfarande har valt betalningssätt via löneavdrag. Alltså kommer inga påminnelser att skickas ut i mitten av oktober.

Vi vill uppmana samtliga medlemmar som är drabbade av att löneavdragen inte kunnat göras på grund av Kustbevakningens byte av bank, att fylla i och skicka in ansökan om autogiro till förbundet. Blanketten kommer att finnas bifogad med fakturan. Den finns även på hemsidan att skriv ut och fylla i.

Vi har också flyttat över samtliga pensionärer som prenumererar på tidningen och betalar prenumerationen via autogiro månadsvis till att faktureras 60 kr i januari årligen.

Vi vill också uppmana er att själva meddela TULL-KUST om ni byter adress. Denna information får vi inte per automatik från varken myndigheterna eller adressändring.se.

Kansliet


Förbundet

TULL-KUST
Besök: Västerlånggatan 54, 1 tr.
Post: Box 1220 | 111 82 STOCKHOLM
Telefon: 08-405 0540
Telefax: 08-24 71 46
E-post: info@tullkust.se

Organisationsnummer: 802003-5898

Kanslipersonal

Kanslichef:
Ombudsman:
 Åsa Gunnheden
Mats-Owe Johansson
 08-405 0066
08-405 0538
 

Ansvarig utgivare: Johan Lindgren
070-645 4432

Webbredaktör: Björn Roos
070-645 4457
Behandling av personuppgifter

Via denna länk kan du läsa mer om hur TULL-KUST behandlar personuppgifter

Upphovsrätt

Återgivning av texter på hemsidan är tillåten under förutsättning att källan anges. De fotografier och övriga bilder som finns på webbplatsen får inte användas utan tillstånd. Kontakta alltid TULL-KUST, 08-405 05 40 vid tveksamhet.
Copyright © TULL-KUST 2018. All rights reserved.